Обадете Ни Се На +359 899 160 758

Какво представлява да се возиш на SEGWAY

Усещането когато карате Segway HT е несравнимо, защото никога не е имало нещо, което да го наподобява. Когато стъпите на него първата Ви реакция ще бъде да започнете да пазите равновесие, нещо което бихте направили винаги когато се качвате на двуколесно превозно средство. Но почти моментално ще разберете, че Segway HT балансира вместо Вас и се превръща в едно естествено продължение на тялото Ви. Когато просто се наклоните леко напред, ще разберете че Segway HT не се движи от самосебе си, а се движи в зависимост от това, което му кажете да прави.

Спомняте ли си, че в мечтите Ви се чувствате сякяш можете да летите? Усещате свобода, бодрост и увереност. Имате усещането, че земята под Вас се движи, но Вие не я докосвате. Вие се носите над нея. Придобивате чувство на сила и скорост, но заедно с това усещате, че имате абсолютен контрол. Всичко това Ви се вижда нормално и редно. По такъв начин се чувствате, когато карате Segway HT.

Ето какво споделят някои от хората, които са карали Segway HT:

   “Според мен карането на Segway HT е голямо удоволствие, като заедно с това машината е безопасна и стабилна, това наистина е една много внушителна употреба на дигиталната технология. Лесно е да се научиш да го управляваш и в много случаи е чисто и просто казано удивително изживяване.”
   – Walt Mossberg, Wall Street Journal
   “Карането на Segway HT е толкова интуитивно, че по някакъв начин се усеща, че все едно е част от нервната Ви система.”
   -Fortune Magazine
   “Segway e невероятно стабилен, независимо дали стои на едно място или се движи.”
   -Dan Bricklin
   един от създателите на VisiCalc, първата електронна таблица

Можете да гледате видео със Segway HT, за да усетите по-добре тръпката която поражда когато го карате. Но най-добрият начин да усетите какво е преживяването от карането на Segway HT е да го пробвате. Просто няма да повярвате на сетивата си.