Обадете Ни Се На +359 899 160 758

Поглед отблизо

Segway® HT може да се самобалансира, благодарение на технологията наречена “динамична стабилизация”. Динамичната стабилизация работи по много сходен начин с Вашето собствено чувство за баланс. Вие изпозвате уши, очи, мускули и мозък за да се балансирате, a Segway HT използва солидни жироскопи, сензори за наклон, вискоскоростни микропроцесори и мощни електрически мотори, които му помагат да се балансира. Работейки в едно цяло, тези многократно тествани и двойноподсигурени системи усещат Вашия център на тежестта, моментално обработват информацията и правят дребни регулирания по сто пъти в секундата. Segaway HT балансира независимо дали пътувате с 20 км/ч, носите тежък товар, маневрирате бавно на тесни пространства или стоите на едно място.

Segway® HT интуитивно балансира, по начина, по който хората балансират – движението напред и назад зависи от промени в позицията на тялото. Няма педал за газ или спирачка. Когато се наведете напред, се движите напред. Когато се изправите спирате. Когато се наведете назад, се движите назад. За да завиете въртите в желаната посока ръчката за завиване, която държите.

Начинът на управление е естествен и интуитивен и това е една от основните причини Segway HT да се интегрира толкова лесно в търговските предприятия, пешеходната среда и в ежедневието.

Segway HT e подвижен и елегантен и може да работи на много терени. Хълмове, трева, наклони, пръст, няма нещо, което да затрудни подвижността му и да му попречи да Ви заведе където поискате.

Segway HT е изработен от начало до край, за работа в най-различни условия. Неговата електроника, батерии, мотори и всички други компоненти са запечатани, за да бъдат предпазени от променящата се околна среда. Segway HT е многократно тестван за издръжливост на вибрация, смяна в температурата и излагане на влага.