Обадете Ни Се На +359 899 160 758

X2-Серия

x2

Представяме ви Segway X2, създаден за привдижване по пресечена местност 
Segway® Cross-Terrain Transporter (X2) е нашето най-ново самобалансиращо се транспортно средство което има отлично представяне по най-разнообразни терени. То включва гуми универсални за всякакъв терен, по-универсален дизайн на калника, нови Литиево-йонни батерии и специално препрограмиран софтуер, този устойчие Segway X2 практически може да достигне навсякъде където поискате.Segway X2 беше създаден основно с цел стабилност, комфорт и отлично представяне по неравен и труден терен (той не е предназначен за движение по алеи и тротоари). Гумите с ниско налягане на Segway X2 омекотяват движението по пресечена местност, докато по-широкия им профил увеличават стабилността по неравна почва. Софтуера на Segway X2 е специално модифициран за да поддържат новия размер на гумите и да осъществява по-добър контрол над машината при специфичните условия на пресечена местност.Освен това Segway X2 е един от нашите първи продукти които се предлагат с новите литиево-йонни батерии. Увеличения енергиен капацитет на стандартните литиево-йонни батерии задоволяват изискванията на Segway X2, като в същото време усигуряват 16 км пробег по пресечена месност, в зависимост от терена, начина на каране и товара.Здравите калници на Segway X2 са създадени да предпазват водача от парчета земя, камъчета и кал и освен това да пу помагат по време на завои с накланяне. Алуминиевата рамка на калника включва вградени хватки за повдигане които ви помагат да хванете по удобно Segway X2 когато го товарите или разтоварвате от някое превозно средство.

 

Спецификации:Максимална скорост и бързина на завиванеМаксималната скорост и бързината на завиване на вашия Segway X2 може да бъде избрана в зависимост от настройките на електронния дисплей. 9-16 km при еднократно зарежданеПробега на всеки Segway HT модел варира в зависимост от терена и начина на каране. При нормални условия, може да очаквате че ще карате около 16 километра при едно зареждане.Когато се съхранява и зарежда в стайна температура, X2 Серията може да се използва в среда чиято температура варира от -10єC до 50єC. Цялостното представяне зависи от температурата на батериите, терена и начина на каране.Гумите с ниско налягане на Segway X2 и техния широк профил го правят идеален за разнообразни терени и пресечени местности. Инертните сензори на Segway X2 постоянно следят за позицията на водача спрямо земята и гравитацията. Това позволява на Segway HT да се самокомпенсира при промени в терена на придвижване, като в същото време винаги държи водача вертикално.Товароносимост: Водач + багаж 118 kg Водач: 45-110 kg
Segway X2 може да вози до 110 кг човек. Също така може да пренася до 8 кг допълнителен багаж ако се използва допълнителна чанта която се прикрепя към кормилото.Височина на платформата: 24 cm
Стъпало: 53.3 x 77.5 cm
Клирънс: 11.4 cmНие направихме Segway X2 такова, че да не заема повече пространство отколкото заема един среден човек. Малко по – широк от рамената на среден човек, то ви повдига около 20 см от земята, давайки ви много добра видимост на околността.45.4 kg Segway X2 е устойчив и тежък, но ние интегрирахме към неговите калници хватки за повдигане за да може по-лесно да се повдигне от двама души.Представете си че сте в тясно пространство на някоя пресечена местност без да имате възможност да се завъртите обратно. Със Segway X2, водача може да завие на място с минимален допир до околните обекти.Литиево – йонни (Li-ion) батерии Segway X2 е един от първите модели на Segway които са стандартно съоръжени със Saphion литиево-йонни батерии. Батериите са направени с вградена електроника която автоматично следи състоянието и температурата на батериите. Батериите могат да се презареждат като се използва променлив ток от 90 до 260 Волта, с честота от 50 до 60 Hz (достъпно в повечето страни). Пълен цикъл на зареждане би отнел от осем до десет часа, което при цена от 17 ст (9 ст нощна тарифа) за KW-h, се равнява на по малко от 17 ст (9 ст) електричество. Литиево-йонните батерии са предвидени за около 300-500 пълни цикъла на зареждане/разреждане.Дължината на пробега, живота на батериите и времето за презареждане могат да бъдат повлияни от фактори като терен, температура, скорост на придвижване, тегло на водача и товара, съответни техники на съхранение и природните условия.Двойно подсигурени електрически системи.
Здрави Механични Системи.Безопасността е нашият най-голям приоритет както в дизайна така и в управлението. За да сме сигурни, че и водачите на Segway X2 и тези около тях са в безопастност, ние двойно подсигурихме балансиращата и електрическата системи. Ако, която и да е от системите започне да действа с понижен капацитет, другата е програмирана да поеме отговорността. Това позволява Segway X2 да продължи да поддържа баланса на водача до аварийното спиране.
Най-високите стандарти за дизайн бяха приложени в изграждането на механичните структури на Segway X2 и всяка една част беше старателно тествана и анализирана, за да сме сигурни, че тези високи стандарти са спазени.