Обадете Ни Се На +359 899 160 758

i2-Серия

Segway i2

СИЛЕН И МОЩЕН, НАПРАВЕН ДА БЪДЕ

СТАБИЛЕН И ДА НОСИ МНОГО

Segway i2 Серия е най-мощният модел. Той беше създаден с цел допълнителна стабилност и товароносимост. I Серията има мощни батерии, за екстра скорост и обхват, както и по-големи колела, по-висока платформа и гуми с ниско налягане, за подобрено представяне на всякакви терени. I Серията лесно се справя с пръст, трева, хълмове и неравни настилки.

В добавка към двойно подсигурените системи за безопасност намиращи се в сърцето на всички Segway i2 модели, i Серията идва екипирана с поредица от стандартни решения. Помощния режим ви позволява да движите средството по стълби нагоре и надолу по-лесно. Дължината на кормилната рамка (control shaft) може да се променя за удобство на водача и позволява машината да се побере в багажника на много автомобили. За да се избегнат кражбите всеки Segway i2 идва със собствен набор от ключове, кодирани с уникална 64-битова защита. Също така i Серията идва с механична стойка за паркиране.

 

i2

 

 

Спецификации:Максимална скорост и бързина на завиванеМаксималната скорост и бързината на завиване на вашия Segway i2 може да бъде избрана в зависимост от настройките на електронния дисплей.
26-39 km на едно зареждане(Li-ion)Пробега на всеки Segway i2 модел варира в зависимост от терена и начина на каране. При нормални условия, може да очаквате че ще карате около 16 (32 с Li-ion бат.) километра при едно зареждане.Когато се съхранява и зарежда в стайна температура, i Серията може да се използва в среда чиято температура варира от 0єC до 50єC (-10єC до 50єC с Li-ion батерия). Цялостното представяне зависи от температурата на батериите, терена и начина на каране.По-големите гуми и по-широкия профил на i Серията make я правят идеална за различни терени и груби повърхности. Инертните сензори на Segway i2 постоянно следят за позицията на водача спрямо земята и гравитацията. Това позволява на Segway i2 да се самокомпенсира при промени в терена на придвижване, като в същото време винаги държи водача вертикално.Водач: 45-110 kg
Водач & Багаж: 118 kg
Segway i2 i Серията може да носи до 118 килограмов човек. Може да се екипира със Segway Багажни Аксесоари със сумарен капацитет от 118 кг.Височина на платформата: 21 cm
Стъпало: 48 x 64 cmНие направихме Segway i2 такова, че да не заема повече пространство отколкото заема един среден човек. То е широко почти колко са рамената на среден човек, и ви повдига 20 см от земята, давайки ви висока видимост на околността.38 kgКомпактността беше основен приоритет при дизаина. Ето защо ние направихме Segway i2 достатъчно лек за да се управлява, достатъчно малък за да се побере в багажника на среден седан, и достатъчно разглобяем за да се побере в по тесни пространства.Една от отличителните черти на пешеходеца е възможността му да завива на място без да удря или докосва околните обекти или хора, нещо което малко превозни средства могат да направят. Балансирайки на едно място, водачите на Segway i2 могат да завиват около оста си.Никело Метал Хидридни (NiMH) БатерииI Серията е екипирана с две NiMH – батерии с по 60 клетки всяка. Батериите са произведени с вградена електроника, която автоматично следи състоянието и температурата им. Батериите могат бъдат заредени, като се използва какъвто и да е контакт с променлив ток с напрежение от 90 до 260 V и честота от 50 до 60 Hz (общо взето достъпни в повечето страни). Пълният цикъл на зареждане отнема около 6 часа, което при 17 стотинки за kWh, се равнява на около 15 стотинки ток. NiMH батерии са разчетени за около 300 до 500 пълни цикъла на зареждане.Дължината на пробега, живота на батериите и времето за презареждане могат да бъдат повлияни от фактори като терен, температура, скорост на придвижване, тегло на водача и товара, съответни техники на съхранение и природните условия.Двойно подсигурени електрически системи.
Здрави Механични Системи.Безопасността е нашият най-голям приоритет както в дизайна така и в управлението. За да сме сигурни, че и водачите на Segway i2 и тези около тях са в безопастност, ние двойно подсигурихме балансиращата и електрическата системи. Ако, която и да е от системите започне да действа с понижен капацитет, другата е програмирана да поеме отговорността. Това позволява Segway i2 да продължи да поддържа баланса на водача до аварийното спиране.
Най-високите стандарти за дизайн бяха приложени в изграждането на механичните структури на Segway i2 и всяка една част беше старателно тествана и анализирана, за да сме сигурни, че тези високи стандарти са спазени.