Обадете Ни Се На +359 899 160 758

X2 Golf-Серия

Спецификация на Segway X2 Golf

x2 golfSegway® Cross-Terrain Transporter (X2 Golf) е нашето най-ново самобалансиращо се транспортно средство което има отлично представяне по най-разнообразни терени. То включва гуми универсални за всякакъв терен, по-универсален дизайн на калника, нови Литиево-йонни батерии и специално препрограмиран софтуер, този устойчие Segway X2 Golf практически може да достигне навсякъде където поискате.

Segway X2 Golf беше създаден основно с цел стабилност, комфорт и отлично представяне по неравен и труден терен (той не е предназначен за движение по алеи и тротоари). Гумите с ниско налягане на Segway X2 Golf омекотяват движението по пресечена местност, докато по-широкия им профил увеличават стабилността по неравна почва. Софтуера на Segway X2 Golf е специално модифициран за да поддържат новия размер на гумите и да осъществява по-добър контрол над машината при специфичните условия на пресечена местност.

Освен това Segway X2 Golf е един от нашите първи продукти които се предлагат с новите литиево-йонни батерии. Увеличения енергиен капацитет на стандартните литиево-йонни батерии задоволяват изискванията на Segway X2 Golf, като в същото време усигуряват 16 км пробег по пресечена месност, в зависимост от терена, начина на каране и товара.

Здравите калници на Segway X2 Golf са създадени да предпазват водача от парчета земя, камъчета и кал и освен това да пу помагат по време на завои с накланяне. Алуминиевата рамка на калника включва вградени хватки за повдигане които ви помагат да хванете по удобно Segway X2 Golf когато го товарите или разтоварвате от някое превозно средство.

 

Спецификации:Максимална скорост и бързина на завиванеМаксималната скорост и бързината на завиване на вашия Segway HT може да бъде избрана в зависимост от настройките на електронния дисплей. 16-22.5 km на игрището24-35.4 km извън игрищетоПробега на всеки Segway HT модел варира в зависимост от терена, товара и начина на каране. При обикновенни условия на игрището, може да очаквате че ще изминете около 16 – 22.5 км. Това ще Ви позволи да изиграете около 36 дупки на голф при еднократно зареждане. Извън игрището, може да очаквате че пробега ще се увеличи до 24 – 35.4 км.Когато се съхранява и зарежда в стайна температура, Segway X2 Golf серията може да се използва в среда чиято температура варира от -10єC до 50єC. Цялостното представяне зависи от температурата на батериите, терена , начина на каране и товара.Гумите на X2 Golf модела които са с подобрено сцепление и по-широк профил го правят идеален за разнообразния терен на едно голф игрище. Инертните сензори на Segway X2 Golf постоянно следят за позицията на водача спрямо земята и гравитацията. Това позволява на Segway X2 Golf да се самокомпенсира при промени в терена на придвижване, като в същото време винаги държи водача вертикално.Водач & Багаж: 118 kg
Водач 45-110 kg
Segway X2 Golf може да носи до 118 kg, включително водача и голф принадлежностите.Височина на платформата: 8 in (20 cm)
Стъпало: 21 in x 30.5 in (53.3 x 77.5 cm)
Клирънс: 3 in (7.6 cm)Ние направихме Segway X2 Golf такова, че да не заема повече пространство отколкото заема един среден човек. Малко по – широк от рамената на среден човек, то ви повдига около 20 см от земята, давайки ви много добра видимост върху голф игришето.43 kgSegway X2 Golf е направен да се справя с разнообразния терен на едно голф игрище, и да пренася вашите голф принадлежности с лекота. Той може да се побере в багажника на повечето винивани и джипове.Една от отличителните черти на голф играча е възможността му да завива на място без да удря или докосва околните обекти или хора, нещо което малко превозни средства могат да направят. Балансирайки на едно място, водачите на Segway HT могат да завиват около оста си.Литиево – йонни (Li-ion) батерии Segway X2 Golf е един от първите модели на Segway които са стандартно съоръжени със Saphion литиево-йонни батерии. Батериите са направени с вградена електроника която автоматично следи състоянието и температурата на батериите. Батериите могат да се презареждат като се използва променлив ток от 90 до 260 Волта, с честота от 50 до 60 Hz (достъпно в повечето страни). Пълен цикъл на зареждане би отнел от осем до десет часа, което при цена от 17 ст (9 ст нощна тарифа) за KW-h, се равнява на по малко от 17 ст (9 ст) електричество. Литиево-йонните батерии са предвидени за около 300-500 пълни цикъла на зареждане/разреждане.Дължината на пробега, живота на батериите и времето за презареждане могат да бъдат повлияни от фактори като терен, температура, скорост на придвижване, тегло на водача и товара, съответни техники на съхранение и природните условия.Двойно подсигурени електрически системи.
Здрави Механични Системи.Безопасността е нашият най-голям приоритет както в дизайна така и в управлението. За да сме сигурни, че и водачите на Segway X2 Golf и тези около тях са в безопастност, ние двойно подсигурихме балансиращата и електрическата системи. Ако, която и да е от системите започне да действа с понижен капацитет, другата е програмирана да поеме отговорността. Това позволява Segway X2 Golf да продължи да поддържа баланса на водача до аварийното спиране.
Най-високите стандарти за дизайн бяха приложени в изграждането на механичните структури на Segway X2 Golf и всяка една част беше старателно тествана и анализирана, за да сме сигурни, че тези високи стандарти са спазени.