Обадете Ни Се На +359 899 160 758

лични решения

Segway® HT е един интелигентен и забавен начин за превоз. Но в същото време Ви позволява да изминавате по-големи дистанции и да постигате повече за по-малко време. Разходите по него са по-малки, отколкото за други превозни средства, защото пестите хиляди левове от гориво, застраховка, поддръжка и паркинг. С по-малките си разходи, Segway HT може да бъде ефективна алтернатива на колите и скутерите

За Segway HT не са необходими нови улици или специални пътеки. Всичко по него – от минималният размер на пространството, от което се нуждае на тротоара, до начина, по който се движи и балансира – е проектирано да изглежда и да се чувства сякаш се движите като пешеходец. Той работи тихо и е широк колкото раменете на човек. Подобно на човек Segway HT може да се завърта на място и да балансира, когато се движите. Не трябва да се притеснявате и от случайно или неочаквано съприкосновение с хора или предмети, понеже леката рамка, специално проектираните гуми и двойноподсигурените системи на Segway HT, реагират моментално и на най-малкото Ваше действие.

Забавно е да го карате, когато изпълнявате поръчка до центъра или си правите кратко пътуване в парка. Segway HT се представя много добре навсякъде, където хората ходят – по тротоара, на пешеходната пътека, в парка, по чакъл или на повечето публични места. Много хора използват Segway HT за да се придвижат до и от работа.

Научете как можете да помогнете да се намали замърсяването във Вашия град и да спестите пари. И да се забавлявате през цялото време докато го правите.

Ние го наричаме “усмивката на Segway”. Вие ще се убедите, че е удивително!